Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Effect of preheating-induced structural changes of mung bean starch and protein on the phase behavior, physicochemical properties, and digestibility of composite hydrogels
 
 
Titel: Effect of preheating-induced structural changes of mung bean starch and protein on the phase behavior, physicochemical properties, and digestibility of composite hydrogels
Auteur: Gu, Yue
Xu, Rong
McClements, David Julian
Liu, Tongxun
Li, Qingyun
Su, Guowan
Zhao, Mouming
Zhao, Qiangzhong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland