Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Effect of dry heat treatment temperature of skim milk powder on the improved heat stability of recombined filled evaporated milk
 
 
Titel: Effect of dry heat treatment temperature of skim milk powder on the improved heat stability of recombined filled evaporated milk
Auteur: Zhao, Zijun
Chen, Simin
De Meulenaer, Bruno
Wu, Jianfeng
Van der Meeren, Paul
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland