Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 102 van 110 gevonden artikelen
 
 
  The β-sheet to α-helix transition of modified soy glycinin particles at the oil-water interface promoted the stability of Pickering emulsion and the quality of pork sausages
 
 
Titel: The β-sheet to α-helix transition of modified soy glycinin particles at the oil-water interface promoted the stability of Pickering emulsion and the quality of pork sausages
Auteur: Chen, Siyu
Yu, Di
Fu, Xinyu
Xie, Xinyue
Shao, Jun-hua
Zhao, Haibo
Li, Chunqiang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 102 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland