Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 110 gevonden artikelen
 
 
  The role of pea protein content and carbohydrate molecular weight in the structure and stability of spray-dried emulsions
 
 
Titel: The role of pea protein content and carbohydrate molecular weight in the structure and stability of spray-dried emulsions
Auteur: Kurtz, T.
Haas, K.
Busom Descarrega, J.
Meunier, V.
Schafer, O.
Heinrich, S.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland