Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 87 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances in the impact of novel thermal technologies on gluten-free grain starches: Structures, techno-functional properties, and food applications
 
 
Titel: Recent advances in the impact of novel thermal technologies on gluten-free grain starches: Structures, techno-functional properties, and food applications
Auteur: Hu, Dongsheng
Yang, Gaoji
Fan, Liumin
Li, Rui
Wang, Shaojin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 87 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland