Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Pea proteins weaken pea-cod composite gel by forming a loose aggregate structure with diminished molecular interactions
 
 
Titel: Pea proteins weaken pea-cod composite gel by forming a loose aggregate structure with diminished molecular interactions
Auteur: Zou, Bowen
Zheng, Xiaohan
Cai, Wenqiang
Wan, Wei
Na, Xiaokang
Du, Ming
Wu, Chao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland