Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Insight into the mechanism of heat-induced gelation improved by soybean protein isolate /bacterial cellulose co-assemblies: Spatial distribution and three-dimensional networks
 
 
Titel: Insight into the mechanism of heat-induced gelation improved by soybean protein isolate /bacterial cellulose co-assemblies: Spatial distribution and three-dimensional networks
Auteur: Wang, Chong
Cao, Xiangyue
Liu, Jiaoqiong
Yan, Sunhui
Zhou, Guanghong
Ding, Chao
Zhuang, Xinbo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland