Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Effects of protein-glutaminase on the quality of wheat dough and bread
 
 
Titel: Effects of protein-glutaminase on the quality of wheat dough and bread
Auteur: Lyu, Lingyi
Qi, Xuepan
Ye, Honggao
Zeng, Dexiong
Zhang, Huanxin
Xu, Xueming
Xu, Dan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland