Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 111 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Underlying the effect of soybean oil concentration on the gelling properties of myofibrillar protein-based emulsion gels: Perspective on interfacial adsorption, rheological properties and protein conformation
 
 
Titel: Underlying the effect of soybean oil concentration on the gelling properties of myofibrillar protein-based emulsion gels: Perspective on interfacial adsorption, rheological properties and protein conformation
Auteur: Yao, Wenjing
Huang, Xinning
Li, Cheng
Kong, Baohua
Xia, Xiufang
Sun, Fangda
Liu, Qian
Cao, Chuanai
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 111 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland