Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 102 van 115 gevonden artikelen
 
 
  The impact of enzyme treatment combined with polysaccharides on the foaming properties of defatted egg yolk powder: Interactions and interfacial behavior
 
 
Titel: The impact of enzyme treatment combined with polysaccharides on the foaming properties of defatted egg yolk powder: Interactions and interfacial behavior
Auteur: Chen, Jiaojiao
Li, Zuyue
Abou-Elsoud, Mahmoud
Wang, Shasha
Liu, Meiyu
Wang, Yi
Huang, Xi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 102 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland