Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Effect of NaCl concentration on the interfacial and foaming properties of wheat aqueous phase protein
 
 
Titel: Effect of NaCl concentration on the interfacial and foaming properties of wheat aqueous phase protein
Auteur: Chen, Zhaoshi
Wang, Ge
Zhao, Muyuan
Zhao, Peiyao
Qiu, Runkang
Fan, Bei
Hu, Aijun
Liu, Liya
Wang, Fengzhong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland