Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Alteration in rheological and digestive properties of O/W emulsions using controlled aggregation of konjac glucomannan and xanthan gum in aqueous phases
 
 
Titel: Alteration in rheological and digestive properties of O/W emulsions using controlled aggregation of konjac glucomannan and xanthan gum in aqueous phases
Auteur: Pan, Ronggang
Iqbal, Shahid
Wang, Ni
Wu, Peng
Chen, Haozhi
Bhutto, Rizwan Ahmed
Chen, Xiao Dong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 160 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland