Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of serum phase proteins and emulsifiers on the whipping capabilities of aerated emulsions: From the perspective of air-liquid interface rheology
 
 
Titel: Analysis of serum phase proteins and emulsifiers on the whipping capabilities of aerated emulsions: From the perspective of air-liquid interface rheology
Auteur: Xie, Pengkai
Lai, Junqi
Xie, Rui
Zou, Shuo
Lee, Yee-Ying
Tan, Chin-Ping
Wang, Yong
Zhang, Zhen
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 160 () nr. P1 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland