Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of different colored barley hordein/glutelin techno-functional and its ratio modulation on the improvement of reconstituted dough's dynamic thermal processing behavior: A mechanistic investigation
 
 
Titel: Comparison of different colored barley hordein/glutelin techno-functional and its ratio modulation on the improvement of reconstituted dough's dynamic thermal processing behavior: A mechanistic investigation
Auteur: Liang, Wei
Liu, Xinyue
Wang, Hongwei
Zhang, Hua
Li, Wenhao
Shen, Huishan
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland