Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of formation and structural characteristics of amyloid fibrils of peanut protein isolate after hydration treatment at different pH
 
 
Titel: Comparison of formation and structural characteristics of amyloid fibrils of peanut protein isolate after hydration treatment at different pH
Auteur: Xu, Qian
Cheng, Caiyun
Li, Qingyun
Zhu, Guangsu
Wei, Yunshan
Liu, Kunlun
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland