Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 102 gevonden artikelen
 
 
  A study on the synergistic interaction of pea protein isolate and whey protein isolate for enhancing the stability and quality of krill oil emulsion
 
 
Titel: A study on the synergistic interaction of pea protein isolate and whey protein isolate for enhancing the stability and quality of krill oil emulsion
Auteur: Jin, Danping
Qu, Yuping
Lu, Weibo
Ge, Lijun
Wang, Haifeng
Xue, Jing
Deng, Dan
Zhang, Qiong
Cheng, Keyun
Yang, Huijuan
Shen, Qing
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland