Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Development of corn starch-sodium alginate emulsion gels as animal fat substitute: Effect of oil concentration
 
 
Titel: Development of corn starch-sodium alginate emulsion gels as animal fat substitute: Effect of oil concentration
Auteur: Su, Chun-yan
Li, Dong
Wang, Li-jun
Wang, Yong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland