Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing zein-starch dough and bread properties by addition of hydrocolloids
 
 
Titel: Enhancing zein-starch dough and bread properties by addition of hydrocolloids
Auteur: Sadat, Azin
Cao, Wei
Sharma, Madhu
Duizer, Lisa
Joye, Iris J.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 143 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland