Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 70 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pH-shifting and sonication-assisted treatment on properties and stability of vegetable oil-based whipped cream stabilized by kidney bean protein aggregates
 
 
Titel: Effect of pH-shifting and sonication-assisted treatment on properties and stability of vegetable oil-based whipped cream stabilized by kidney bean protein aggregates
Auteur: Wu, Sisi
Zhang, Zifan
Liu, Chunxiu
Ma, Tiezheng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 141 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 70 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland