Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 89 van 106 gevonden artikelen
 
 
  Structural change and functional improvement of wheat germ protein promoted by extrusion
 
 
Titel: Structural change and functional improvement of wheat germ protein promoted by extrusion
Auteur: Gao, Chaofan
Jia, Junqiang
Yang, Yi
Ge, Shuangmei
Song, Xinyu
Yu, Jiahong
Wu, Qiongying
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 137 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 89 van 106 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland