Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 98 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of physico-chemical parameters and rheological properties of starch isolated from coloured potatoes (Solanum tuberosum L.) and yellow potatoes
 
 
Titel: Comparison of physico-chemical parameters and rheological properties of starch isolated from coloured potatoes (Solanum tuberosum L.) and yellow potatoes
Auteur: Krystyjan, Magdalena
Gumul, Dorota
Areczuk, Anna
Khachatryan, Gohar
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 131 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 98 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland