Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effect of freezing-thawing pre-treatment on enzymatic modification of corn and potato starch treated with activated α-amylase: Investigation of functional properties
 
 
Titel: Effect of freezing-thawing pre-treatment on enzymatic modification of corn and potato starch treated with activated α-amylase: Investigation of functional properties
Auteur: Abedi, Elahe
Sayadi, Mehran
Pourmohammadi, Kiana
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland