Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different κ-carrageenan incorporation forms on the gel properties and in vitro digestibility of frankfurters
 
 
Titel: Effect of different κ-carrageenan incorporation forms on the gel properties and in vitro digestibility of frankfurters
Auteur: Cao, Chuanai
Yuan, Dongxue
Kong, Baohua
Chen, Qian
He, Junjie
Liu, Qian
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland