Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 67 gevonden artikelen
 
 
  Effect of frying on total oil adsorption of freeze-thawed and raw starches
 
 
Titel: Effect of frying on total oil adsorption of freeze-thawed and raw starches
Auteur: Wang, Meimei
Liu, Chang
Song, Shixin
Tao, Li
Yu, Lei
Bi, Yunfeng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 129 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 67 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland