Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Different food hydrocolloids and biopolymers as egg replacers: A review of their influences on the batter and cake quality
 
 
Titel: Different food hydrocolloids and biopolymers as egg replacers: A review of their influences on the batter and cake quality
Auteur: Hedayati, Sara
Jafari, Seid Mahdi
Babajafari, Siavash
Niakousari, Mehrdad
Mazloomi, Seyed Mohammad
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland