Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Distinct effects of different α-amylases on cross-linked tapioca starch and gel-improving mechanism
 
 
Titel: Distinct effects of different α-amylases on cross-linked tapioca starch and gel-improving mechanism
Auteur: Yuan, Man
Wang, Yanli
Bai, Yuxiang
Svensson, Birte
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 128 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland