Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Shear and dilatational rheological properties of vegetable proteins at the air/water interface
 
 
Titel: Shear and dilatational rheological properties of vegetable proteins at the air/water interface
Auteur: Mileti, Olga
Baldino, Noemi
Carmona, Jose Antonio
Lupi, Francesca Romana
Muñoz, Jose
Gabriele, Domenico
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 126 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland