Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Effects and underlying mechanisms of insoluble dietary fiber and ferulic acid on the crumb structure of steamed bread
 
 
Titel: Effects and underlying mechanisms of insoluble dietary fiber and ferulic acid on the crumb structure of steamed bread
Auteur: Wang, Chong-Chong
Yang, Zhen
Xing, Jun-Jie
Guo, Xiao-Na
Zhu, Ke-Xue
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland