Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Effects of xanthan, guar and Mesona chinensis Benth gums on the pasting, rheological, texture properties and microstructure of pea starch gels
 
 
Titel: Effects of xanthan, guar and Mesona chinensis Benth gums on the pasting, rheological, texture properties and microstructure of pea starch gels
Auteur: Rong, Liyuan
Shen, Mingyue
Wen, Huiliang
Xiao, Wenhao
Li, Jinwang
Xie, Jianhua
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 125 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland