Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Foaming and emulsifying properties of extensively and mildly extracted Bambara groundnut proteins: A comparison of legumin, vicilin and albumin protein
 
 
Titel: Foaming and emulsifying properties of extensively and mildly extracted Bambara groundnut proteins: A comparison of legumin, vicilin and albumin protein
Auteur: Yang, Jack
de Wit, Annemiek
Diedericks, Claudine F.
Venema, Paul
van der Linden, Erik
Sagis, Leonard M.C.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland