Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Foaming and sensory characteristics of protein-polyphenol particles in a food matrix
 
 
Titel: Foaming and sensory characteristics of protein-polyphenol particles in a food matrix
Auteur: Diaz, Joscelin T.
Foegeding, E. Allen
Stapleton, Lee
Kay, Colin
Iorizzo, Massimo
Ferruzzi, Mario G.
Lila, Mary Ann
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland