Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Fabrication of ovalbumin-burdock polysaccharide complexes as interfacial stabilizers for nanostructured lipid carriers: Effects of high-intensity ultrasound treatment” [Food Hydrocolloids 111 (2021) 106407]
 
 
Titel: Corrigendum to “Fabrication of ovalbumin-burdock polysaccharide complexes as interfacial stabilizers for nanostructured lipid carriers: Effects of high-intensity ultrasound treatment” [Food Hydrocolloids 111 (2021) 106407]
Auteur: Wu, Shanshan
Huang, Meigui
Li, Chunyang
Chai, Zhi
Cui, Li
Huang, Wuyang
Li, Ying
Feng, Jin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland