Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 74 gevonden artikelen
 
 
  Development of black fungus-based 3D printed foods as dysphagia diet: Effect of gums incorporation
 
 
Titel: Development of black fungus-based 3D printed foods as dysphagia diet: Effect of gums incorporation
Auteur: Xing, Xuebing
Chitrakar, Bimal
Hati, Subrota
Xie, Suya
Li, Hongbo
Li, Changtian
Liu, Zhenbin
Mo, Haizhen
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 123 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 74 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland