Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high-pressure homogenization on structural and emulsifying properties of thermally soluble aggregated kidney bean (Phaseolus vulgaris L.) proteins
 
 
Titel: Effects of high-pressure homogenization on structural and emulsifying properties of thermally soluble aggregated kidney bean (Phaseolus vulgaris L.) proteins
Auteur: Guo, Zengwang
Huang, Zhaoxian
Guo, Yanan
Li, Bailiang
Yu, Wenhua
Zhou, Linyi
Jiang, Lianzhou
Teng, Fei
Wang, Zhongjiang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland