Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Effect of whole quinoa flour substitution on the texture and in vitro starch digestibility of wheat bread
 
 
Titel: Effect of whole quinoa flour substitution on the texture and in vitro starch digestibility of wheat bread
Auteur: Wang, Xiaoxuan
Lao, Xiao
Bao, Yize
Guan, Xiao
Li, Cheng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 119 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland