Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Interfacial compositions of fat globules modulate coconut oil crystallization behavior and stability of whipped-frozen emulsions
 
 
Titel: Interfacial compositions of fat globules modulate coconut oil crystallization behavior and stability of whipped-frozen emulsions
Auteur: Cheng, Jinju
Kan, Qifan
Cao, Jiayuan
Dudu, Olayemi Eyituoyo
Yan, Tingsheng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland