Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Inulin as an ingredient for improvement of glycemic response and sensory acceptance of breakfast cereals
 
 
Titel: Inulin as an ingredient for improvement of glycemic response and sensory acceptance of breakfast cereals
Auteur: Ferreira, Suzane Martins
Capriles, Vanessa Dias
Conti-Silva, Ana Carolina
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 114 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland