Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Effect of superheated steam treatment on the structural and digestible properties of wheat flour
 
 
Titel: Effect of superheated steam treatment on the structural and digestible properties of wheat flour
Auteur: Ma, Yongshuai
Xu, Dan
Sang, Shangyuan
Jin, Yamei
Xu, Xueming
Cui, Bo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland