Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 107 gevonden artikelen
 
 
  Effect of texture and structure of polysaccharide hydrogels containing maltose on release and hydrolysis of maltose during digestion: In vitro study
 
 
Titel: Effect of texture and structure of polysaccharide hydrogels containing maltose on release and hydrolysis of maltose during digestion: In vitro study
Auteur: Khin, Myat Noe
Goff, H. Douglas
Nsor-Atindana, John
Ahammed, Shabbir
Liu, Fei
Zhong, Fang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 112 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 107 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland