Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 78 gevonden artikelen
 
 
  Molecular characteristics and foaming properties of ovalbumin-pullulan conjugates through the Maillard reaction
 
 
Titel: Molecular characteristics and foaming properties of ovalbumin-pullulan conjugates through the Maillard reaction
Auteur: Sheng, Long
Tang, Guiyue
Wang, Qi
Zou, Jie
Ma, Meihu
Huang, Xi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 78 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland