Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Ultrasonic-assisted preparation of rose oil nanoemulsion: Characterization, anti-Escherichia coli activity, and its application in cucumber juice
 
 
Titel: Ultrasonic-assisted preparation of rose oil nanoemulsion: Characterization, anti-Escherichia coli activity, and its application in cucumber juice
Auteur: Zhang, Yue
Liu, Yulin
Wang, Ruiping
He, Qi
Ding, Xiaoyi
Wang, Fangkui
Zhou, Yin
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 436 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland