Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of sapodilla pulp as a matrix for probiotic fermentation: Physicochemical changes, antioxidant potential, and in vitro digestibility during storage
 
 
Titel: Evaluation of sapodilla pulp as a matrix for probiotic fermentation: Physicochemical changes, antioxidant potential, and in vitro digestibility during storage
Auteur: Monteiro, Shênia S.
Santos, Newton C.
Almeida, Raphael L.J.
de Lima, Thalis L.B.
Tomé, Anna Emanuelle S.
Morais, Sinthya K.Q.
Dias, Raquel A. de L.
Paiva, Yaroslávia F.
Martins, Ana Nery A.
da Silva, Luanna A.
Carvalho, Raniza de O.
André, Anastácia M.M.C.N.
Matias, Jessica G.
de Oliveira Leite, Mateus
Rocha, Ana Paula T.
Pasquali, Matheus A. de B.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 435 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland