Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological safety of dry-cured fish from the raw material to the end of processing
 
 
Titel: Microbiological safety of dry-cured fish from the raw material to the end of processing
Auteur: Indio, Valentina
Savini, Federica
Gardini, Fausto
Barbieri, Federica
Prandini, Laura
Mekonnen, Yitagele Terefe
Tomasello, Federico
Giacometti, Federica
Seguino, Alessandro
Serraino, Andrea
De Cesare, Alessandra
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 415 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland