Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
 
  A chestnut-hemp type-II sourdough to improve technological, nutritional, and sensory properties of gluten-free bread
 
 
Titel: A chestnut-hemp type-II sourdough to improve technological, nutritional, and sensory properties of gluten-free bread
Auteur: Montemurro, Marco
Beccaccioli, Marzia
Perri, Giuseppe
Rizzello, Carlo Giuseppe
Reverberi, Massimo
Pontonio, Erica
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 404 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 14 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland