Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and volatile composition of Pálinka produced using different commercial yeast strains of Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Chemical and volatile composition of Pálinka produced using different commercial yeast strains of Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Pham, Tuan M.
Varjú, Réka
Bujna, Erika
Hoschke, Ágoston
Farkas, Csilla
Nguyen, Toan B.
Sharma, Minaxi
Pandey, Ashok
Gupta, Vijai Kumar
Nguyen, Quang D.
Kókai, Zoltán
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 381 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland