Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Efficacy of weak acid preservatives on spoilage fungi of bakery products
 
 
Titel: Efficacy of weak acid preservatives on spoilage fungi of bakery products
Auteur: Moro, Camila Brombilla
Lemos, Jéssica Gonçalves
Gasperini, Alessandra Marcon
Stefanello, Andrieli
Garcia, Marcelo Valle
Copetti, Marina Venturini
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 374 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland