Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Reduction of acrylamide formation in fried potato chips by Aureobasidum pullulans L1 strain
 
 
Titel: Reduction of acrylamide formation in fried potato chips by Aureobasidum pullulans L1 strain
Auteur: Di Francesco, Alessandra
Mari, Marta
Ugolini, Luisa
Parisi, Bruno
Genovese, Jessica
Lazzeri, Luca
Baraldi, Elena
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 289 () nr. C pagina's 168-173
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland