Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of fermentation-relevant factors: A strategy to reduce ethanol in red wine by sequential culture of native yeasts
 
 
Titel: Optimization of fermentation-relevant factors: A strategy to reduce ethanol in red wine by sequential culture of native yeasts
Auteur: Maturano, Y. Paola
Mestre, M. Victoria
Kuchen, Benjamín
Toro, M. Eugenia
Mercado, Laura A.
Vazquez, Fabio
Combina, Mariana
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 289 () nr. C pagina's 40-48
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland