Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Microbiota of sliced cooked ham packaged in modified atmosphere throughout the shelf life
 
 
Titel: Microbiota of sliced cooked ham packaged in modified atmosphere throughout the shelf life
Auteur: Raimondi, Stefano
Luciani, Rosaria
Sirangelo, Tiziana Maria
Amaretti, Alberto
Leonardi, Alan
Ulrici, Alessandro
Foca, Giorgia
D'Auria, Giuseppe
Moya, Andrés
Zuliani, Véronique
Seibert, Tim Martin
Søltoft-Jensen, Jakob
Rossi, Maddalena
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 289 () nr. C pagina's 200-208
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland