Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effect of selected strains of lactobacilli on the antioxidant and anti-inflammatory properties of sourdough
 
 
Titel: Effect of selected strains of lactobacilli on the antioxidant and anti-inflammatory properties of sourdough
Auteur: Galli, Viola
Mazzoli, Lorenzo
Luti, Simone
Venturi, Manuel
Guerrini, Simona
Paoli, Paolo
Vincenzini, Massimo
Granchi, Lisa
Pazzagli, Luigia
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 286 (2018) nr. C pagina's 55-65
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland